Συνεχίζεται η διαδικασία επιθεώρησης των οστών του Θανάση Νικολάου

Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία εξέτασης των οστών του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Στις 7 χθες βράδυ, λόγω της πολύωρης διαδικασίας εκταφής και μετά από τρίωρη εξέταση των οστών, η ιατροδικαστική ομάδα αποφάσισε όπως διακόψει τη διαδικασία και να συνεχίσει σήμερα. Η σορός παρέμεινε στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού υπό αστυνομική φρουρά.

Η εκταφή άρχισε στις 11 χθες το πρωί, στην παρουσία μελών της αστυνομίας με επικεφαλής τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, τους συγγενείς του άτυχου νέου, του καθηγητή και πρώην προϊστάμενου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππου Κουτσάφτη, των ιατροδικαστών Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους, του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους της οικογένειας και ειδική ανθρωπολόγο της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:
Πανδημία – ΗΠΑ: Ξεπέρασαν τις 310.000 οι νεκροί

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, η διαδικασία εκταφής ολοκληρώθηκε και τα οστά μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Λεμεσού για την ιατροδικαστική εξέταση.

Τα πορίσματα των ειδικών θα καθορίσουν και τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανοίξει εκ νέου ο φάκελος.

Πηγή: ΚΥΠΕ