Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη οι τρεις κατηγορούμενοι για ναρκωτικά και εκρηκτικά στη Λεμεσό

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου, που θα συνεδριάσει στις 22 Φεβρουαρίου, παραπέμφθηκαν σήμερα οι τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση των 35 κιλών κάνναβης και περίπου 400 κιλών βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν τον περασμένο μήνα, στη Λεμεσό.

Οι τρεις, ένας 35χρονος, ένας 44χρονος και ένας 39χρονος αντιμετωπίζουν συνολικά 36 κατηγορίες που, μεταξύ άλλων, αφορούν στα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και κατοχής με σκοπό την προμήθεια ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Β’, της παράνομης εισαγωγής, κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, αλλά και της κλεπταποδοχής, σε σχέση με κλοπιμαία οχήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή ενός εξ αυτών.

Ο δικηγόρος του 1ου κατηγορούμενου έφερε ένσταση στην κράτηση του μέχρι την έναρξη της διαδικασίας, ενώ λόγω του προχωρημένου της ώρας, το δικαστήριο θα αποφασίσει αύριο αν θα αφεθεί ή όχι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο δικηγόρος του 2ου κατηγορούμενου δεν έφερε ένσταση στη συνέχιση της κράτησης του, ενώ ο 3ος κατηγορούμενος παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ