Χωρίς στέγη δύο ηλικιωμένοι – Οι άνεμοι τους «ξεκόλλησαν» τη στέγη

Κυριολεκτικά χωρίς στέγη έμεινε κατά τη διάρκεια της νύχτας ζεύγος ηλικιωμένος στην Παρεκκλησιά της Επαρχίας Λεμεσού, καθώς αυτή κατέληξε μέτρα μακριά από τη βοηθητική κτηνοτροφική κατοικία, ενώ άλλες ζημιές προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους.

Τα χθεσινοβραδινά έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν ιδιαίτερα την περιοχή Μαζόκαμπου Παρεκκλησιάς, με τους ιδιοκτήτες κατοικίας να βλέπουν έντρομοι τη στέγη να αποκολλιέται και να καταλήγει στο έδαφος, ενώ μέρος της έριξε την περίφραξη μάντρας με κατσίκες.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, Προκόπη Χριστοφή, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 11.00 το βράδυ, ενώ ο ίδιος και η σύζυγος του βρίσκονταν στην οικία, που άρχισε να σείεται, κατά την έκφραση του.

Από τους δυνατούς ανέμους, που σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Παρεκκλησιάς Σωκράτη Παύλου, κατέληξαν σε ανεμοστρόβιλο, προκλήθηκαν και άλλες ζημιές στην περιοχή και ευχήθηκε ότι το κράτος θα βοηθήσει για αποκατάσταση τους.

Ήδη λειτουργοί της Επαρχιακής Διοίκησης έσπευσαν να καταγράφουν τις ζημιές, τόσο στην Παρεκκλησιά όσο και σε άλλες κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού που πλήγηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Πηγή: ΚΥΠΕ