Δήμος Λακατάμιας: Καταγράφονται και επιλύονται τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία

Ο Δήμος Λακατάμιας ενημερώνει τους Δημότες του, ότι οι ισχυροί άνεμοι της χθεσινής νύκτας άφησαν πίσω τους προβλήματα τα οποία από ψες βράδυ η υπηρεσία με καθοδήγηση της Δημάρχου, του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημοτών, και λειτουργών του Δήμου προσπάθησε να εντοπίσει.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από νωρίς σήμερα, συνεργείο του Δήμου εργάζεται για επίλυση όσων προβλημάτων χρήζουν άμεσης και επείγουσας αντιμετώπισης. Κάποια άλλα καταγράφονται για να αντιμετωπίσουν αύριο. Επίσης όπου εμπλέκονται άλλες υπηρεσίες έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις. Σε περίπτωση που κάποιο πρόβλημα δεν έχει εντοπιστεί καλούνται οι δημότες όπως επικοινωνούν με την Ομάδα Άμεσης Εξυπηρέτησης Δημοτών στο τηλέφωνο 99174644.

Παρακαλούνται επίσης οι δημότες όπως προβούν σε απομάκρυνση των φύλλων ή και άλλων στοιχείων που ο άνεμος και η βροχή μετάφεραν πάνω από τις σχάρες και που εμποδίζουν, σε περίπτωση βροχόπτωσης, την απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων.

Η Δήμαρχος Φωτούλα Χατζήπαπα εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Αστυνομία, στην πυροσβεστική, στην ΑΗΚ και στην υπηρεσία του Δήμου, για τον μεταξύ τους συντονισμό, για την όσον το δυνατό πιο γρήγορη αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε, αλλά και στους δημότες για τη συνεργασία τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ