Έλεγχος του πληθυσμού για Covid-19 στις επαρχίες Λάρνακα και Ελεύθερη Αμμόχωστο

Πέντε σημεία δειγματοληψίας για τον πληθυσμιακό έλεγχο για κορωνοϊό με rapid test, θα λειτουργήσουν την Κυριακή στην πόλη και επαρχία Λάρνακας και δύο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, στη Λάρνακα τα δύο σημεία δειγματοληψίας θα λειτουργήσουν από τις 08.30 μέχρι τις 16.30 στο καφενείο Κκολή, στην πλατεία Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου και στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δρομολαξιάς.

Από τις 08.30 μέχρι τις 17.00 θα λειτουργήσει σημείο δειγματοληψίας στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Σάββα στα Λειβάδια

Σημείο δειγματοληψίας θα λειτουργήσει επίσης από τις 09.00  μέχρι τις 16.30 στο Πολιτιστικό Κέντρου Αγίου Γεωργίου Κοντού (δίπλα από γήπεδα Μούσιτς) στη Λάρνακα και στο κτίριο του παλαιού παντοπωλείου Ξυλοτύμπου.

Στην επαρχία Αμμοχώστου θα λειτουργήσει ένα σημείο δειγματοληψίας από τις 08.30μέχρι τις 16.30 στο Πνευματικό Κέντρο του   Μητροπολιτικού Ναού Παραλιμνίου (δίπλα από Μητρόπολη) και δεύτερο από τις 09.00 μέχρι τις 16.30 στο Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30 λεπτών από τη δειγματοληψία.