«Να μην μας κοροϊδεύουν» λέει ο «υπεξ» στα κατεχόμενα για ΜΟΕ Βαρώσι – Τύμπου

«Ακόμα και να υπάρχει μια τέτοια πρόταση, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, ας μην παίζουν με την νοημοσύνη μας, μην μας κοροϊδεύουν κιόλας», ανέφερε ο «υπουργός εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου κληθείς από την τ/κ ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί να σχολιάσει «τα σενάρια για Ερτζιάν έναντι Βαρωσίου», όπως γίνεται αναφορά στα δημοσιεύματα στον ε/κ Τύπο για ΜΟΕ από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη που αφορούν το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και την περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου.

Στα τ/κ ΜΜΕ το τελευταίο διάστημα έχουν αναδημοσιευθεί οι εν λόγω πληροφορίες των ε/κ εφημερίδων. Ο κ. Ερτουγρούλογλου κλήθηκε να σχολιάσει το σενάριο μιας πρωτοβουλίας από την ε/κ πλευρά για έναρξη απευθείας πτήσεων από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου υπό την επίβλεψη των ΗΕ, έναντι της απόσυρσης του σχεδιασμού της τ/κ πλευράς για το Βαρώσι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της τ/κ ιστοσελίδας.

Ο «υπεξ» απάντησε ότι παρακολουθούν το θέμα από τον Τύπο και κοντά του δεν έχει φτάσει οτιδήποτε. Αν κάτι σχετικό έχει φτάσει στο «προεδρικό», ο ίδιος δεν έχει ενημέρωση, είπε. Ούτε και επίσημα ή ανεπίσημα έχει λεχθεί κάτι για ένα τέτοιο πακέτο από την ε/κ πλευρά, πρόσθεσε λέγοντας ότι «ακόμα κι αν έρθει, να μην παίζουν με την νοημοσύνη μας. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα».

Πηγή: ΚΥΠΕ