«Νίκη και τρεις βαθμοί για να δώσουμε συνέχεια»

Οι δηλώσεις του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρου Αντωνίου, στην κάμερα της Cytavision πριν από το παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι.

Αναλυτικά:

«Μια δύσκολη έξοδος εδώ στο Παραλίμνι, με μια ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή το τελευταίο διάστημα. Προετοιμαστήκαμε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια, με μεγάλη σοβαρότητα, είναι γνωστοί οι στόχοι μας, νίκη και τρεις βαθμοί για να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα τρίποντα. Ξέρουμε ότι με ενδεχόμενη νίκη ανεβαίνουμε ξανά στην κορυφή, είναι αποφασισμένοι οι ποδοσφαιριστές μας και θα τα δώσουν όλα για αυτόν τον σκοπό».

Για τους τραυματίες: «Ο Αβραάμ τραυματίστηκε με την Ομόνοια, θα μείνει εκτός για περίπου έναν μήνα. Μπουνόζα και Έουλερ Θεού θέλοντος τη Δευτέρα θα ξεκινήσουν να μπαίνουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».

Για τον Άντονι Γεωργίου: «Ανακοινώσαμε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Τότεναμ για τον Άντονι Γεωργίου και προχωράμε να τον εντάξουμε στη δύναμή μας. Είναι ένας νεαρός παίκτης, πιστεύουμε ότι θα δώσει αρκετά πράγματα στην ομάδα και τη δεδομένη στιγμή και στο μέλλον».