Ο ένας βρέθηκε, ο άλλος ακόμα (ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ;)

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητεί 20χρονο, ο οποίος έχει δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσιάζει από το χώρο νοσηλείας του, στην Λευκωσία, από το περασμένο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021.

Πρόκειται για τον Θεόδωρο Τοπουζίδη, από την Ελλάδα, ο οποίος από τις 4.30 το απόγευμα του Σαββάτου, απουσιάζει από το Νοσοκομείο Αθαλάσσας, όπου νοσηλευόταν. Αυτός περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65μ. περίπου, ξανθός με αραιό μούσι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 26 χρόνων, που επίσης απουσίαζε από το χώρο νοσηλείας του στην Λευκωσία, από το περασμένο Σάββατο, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας γύρω στις 6.40 το απόγευμα της Κυριακής, 24 Ιανουαρίου, στην περιοχή Λακατάμιας και οδηγήθηκε στο χώρο νοσηλείας του, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 24/01/2021, σχετική).