Πανσυνδικαλιστική για το συνταξιοδοτικό θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΣΥΔΥ

Αύριο, στις 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί, στην ΠΑΣΥΔΥ, πανσυνδικαλιστική για το συνταξιοδοτικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Θέμης Πολυβίου.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο κ. Πολυβίου είπε ότι κατά την αυριανή πανσυνδικαλιστική θα δουν που βρίσκεται το θέμα του συνταξιοδοτικού «και αναλόγως θα πράξουμε».

«Είναι ένα θέμα που χρονίζει εδώ και δέκα χρόνια. Έχουμε υποσχέσεις ότι θα λυθεί τώρα πριν τις βουλευτικές. Θα δούμε τις εξελίξεις και ανάλογες θα είναι και οι αποφάσεις μας», σημείωσε.

Σε ερώτηση ποιοι θα συμμετέχουν στην πανσυνδικαλιστική, ο κ. Πολυβίου είπε ότι θα συμμετέχουν η ΠΑΣΥΔΥ, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας και οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις, ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ.

Ερωτηθείς για τα διαδικαστικά, ο κ. Πολυβίου είπε ότι θα πάνε ένα με δύο άτομα από κάθε οργάνωση και θα ληφθούν όλα τα μέτρα και έτσι θα γίνει η συνάντηση στην ΠΑΣΥΔΥ.

Απαντώντας σε ερώτηση αν θα δουν και άλλα θέματα, ο κ. Πολυβίου είπε ότι θα δουν το θέμα του συνταξιοδοτικού, «δηλαδή το ότι οι συνάδελφοι που νομιμοποιηθήκαν μετά το 2011, δεν έχουν ούτε κρατική σύνταξη ούτε εφάπαξ ούτε τίποτε».

Πηγή: ΚΥΠΕ