Πλαστά πιστοποιητικά ασφάλισης οχημάτων – Σύλληψη 40χρονου ασφαλιστικού

Άλλα έξι πλαστά πιστοποιητικά ασφάλισης οχήματος εντόπισε η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εναντίον 40χρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, ο οποίος συνελήφθη χθες και σήμερα τέθηκε υπό εξαήμερη κράτηση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού.

Ο 40χρονος συνελήφθη μετά τον εντοπισμό πλαστού ασφαλιστικού εγγράφου οχήματος που ανακόπηκε για έλεγχο προχθές στη Λεμεσό. Ο οδηγός ανέφερε πως κατέβαλε χρηματικό ποσό 380 ευρώ σε ασφαλιστή για την ασφάλιση του οχήματος του, έναντι απόδειξης.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν στα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την οικία και το γραφείο του 40χρονου, διαπιστώθηκε ότι άλλα έξι ασφαλιστικά έγγραφα οχημάτων ήταν πλαστά, ενώ ο ίδιος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Συγκεκριμένα, εναντίον του εξετάζονται τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκε το πρωί, διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση του, για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

(ΚΥΠΕ/ΣΚ/ΓΒΑ)