Πυρκαγιά σε λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο

Κλειστές είναι αυτή την ώρα και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε σημείο λίγο πριν την έξοδο προς Κοφίνου, στο ύψος δάσους Κακορατζιάς, για σκοπούς μετακίνησης με ρυμουλκό όχημα, λεωφορείου το οποίο είχε ακινητοποιηθεί στο σημείο, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αυτό ενώ κινείτο στο δρόμο.

Η πυρκαγιά στο λεωφορείο εκδηλώθηκε γύρω στις 12.00 το μεσημέρι και για την κατάσβεσή της είχαν αρχικά κλείσει οι δύο λωρίδες του δρόμου, ενώ στη συνέχεια δόθηκε στην κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, το λεωφορείο παρέμεινε ακινητοποιημένο στην αριστερή λωρίδα του δρόμου.

Πριν από λίγο αφίχθηκε στο σημείο ρυμουλκό όχημα για μετακίνηση του λεωφορείου, με τις δύο λωρίδες του δρόμου να έχουν κλείσει προσωρινά.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό.

* Κατά το περιστατικό δεν τραυματίστηκε οποιοδήποτε πρόσωπο, αφού οι επιβαίνοντες στο λεωφορείο εξήλθαν και απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το όχημα με ασφάλεια.

 

Εικόνα: omegalive