Στόχος διάρρηξης και εμπρησμού κατοικία στα Πολεμίδια

Υπόθεση διάρρηξης και εμπρησμού διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό. Στόχος των δραστών προσφυγικό σπίτι στα Κάτω Πολεμίδια, του οποίου ο ένοικος απουσιάζει στο εξωτερικό.

Η φωτιά τέθηκε στις 17.30 χθες το απόγευμα, σε σπίτι που βρίσκεται στον προσφυγικό συνοικισμό Μακάριος στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών. Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τις έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, μέλη της οποίας έσπευσαν επί τόπου, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για εμπρησμό και ότι της φωτιάς, προηγήθηκε διάρρηξη και κλοπή.

Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος ένοικος της κατοικίας απουσιάζει στο εξωτερικό. Από την πυρκαγιά το σπίτι υπέστη εκτεταμένες ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη. Δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη, τι έχουν κλέψει οι δράστες. Κάτι που αναμένεται να διαπιστωθεί μετά την επιστροφή του ενοίκου στην Κύπρο.

Είναι η δεύτερη υπόθεση διάρρηξης και εμπρησμού κατοικίας που διερευνάται από την Αστυνομία στη Λεμεσό. Πριν από λίγες μέρες, στόχος διάρρηξης και εμπρησμού έγινε κατοικία στην Επισκοπή, της οποίας οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν και πάλι στο εξωτερικό.

Πηγή: ΚΥΠΕ