Σύσκεψη στην Αστυνομία – Ποια τα επόμενα βήματα στην υπόθεση των καταγγελιών Ελευθερίου

Τα επόμενα βήματα στην υπόθεση των καταγγελιών της σκοπεύτριας Άντρης Ελευθερίου για σεξουαλική κακοποίηση από παράγοντα του αθλητισμού αξιολόγησε σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Αστυνομία. Για την υπόθεση συστάθηκε ειδική ομάδα από εξειδικευμένα μέλη της Δύναμης που θα συνεργάζονται με το ΤΑΕ.

Στη σύσκεψη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, λήφθηκαν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα στην υπόθεση, το πως θα προχωρήσει η ομάδα, από που θα λάβει καταθέσεις και που θα επικεντρωθεί η διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως ήδη έγινε γνωστό, κατάθεση θα ληφθεί μεταξύ άλλων από τον Πρόεδρο της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου Τζιοβάνη Σαββίδη. Ο ίδιος ο κ. Σαββίδης σε δηλώσεις σε ιδιωτικά κανάλια ανέφερε ότι κλήθηκε από την Αστυνομία για κατάθεση.

Με βάση την διερεύνηση, αν στοιχειοθετείται υπόθεση θα γίνει καταχώρηση ενώ αν οι ανακριτές θεωρήσουν ότι χρειάζεται γνωμάτευση από τον Εισαγγελέα, θα το πράξει.

Η Ολυμπιονίκης έδωσε χθες κατάθεση στην Αστυνομία αναφορικά με τις καταγγελίες της για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από παράγοντα του αθλητισμού, πριν από μερικά χρόνια.

Πηγή: ΚΥΠΕ