Την Κυριακή το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο Χρίστο

O επίλογος άλλης μιας τραγωδίας που γράφτηκε στην άσφαλτο, θα γραφεί το μεσημέρι της Κυριακής στο Ψευδά, όπου θα τελεστεί η κηδεία του 35χρονου Χρίστου Χριστοδούλου, που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η κηδεία του 35χρονου, που ήταν λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, θα τελεστεί στις 13:00 το μεσημέρι στο χωριό από το οποίο κατάγεται, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, την ώρα που ο 35χρονος οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου. Στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα το οποίο οδηγούσε 41χρονη, προσέκρουσε σε αυτό, την ώρα που η οδηγός του οχήματος επιχειρούσε στροφή δεξιά σε πάροδο.

Από τη σύγκρουση, ο 35χρονος εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, αφού προηγουμένως χτυπήθηκε από δεύτερο όχημα, ενώ η μοτοσικλέτα του σύρθηκε σε απόσταση περίπου 150 μέτρων. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 35χρονος καταλείπει έγκυο σύζυγο και ένα ανήλικο παιδί.