Τραγική κατάληξη: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το θάνατο του Αδάμου

Εντός του ποταμού Κούρη, στην περιοχή της κοινότητας Αγίου Γεωργίου Συλίκου, εντοπίστηκε το πρωί το πτώμα του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, που είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο στις 31 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο μέχρι στιγμής, ανέφερε ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο άτυχος νέος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Πολιτικής Άμυνας, η οποία έψαχνε τον 26χρονο τις τελευταίες μέρες στην περιοχή και όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τμηματάρχης Διάσωσης Λεμεσού, Μιχάλης Μουσκαλής, «κάναμε εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή των γύρω χωριών, σε κοίτες ποταμών και μετά από τη σημερινή συντονισμένη επιχείρηση, που είχε διατάξει ο αναπληρωτής διοικητής της Πολιτικής Άμυνας, Κυριάκος Χατζηγεωργίου, είχαν έρθει εναέρια μέσα, drones και άλλες ομάδες διασώσεων, με 35-40 μέλη».

Μέλη της ΠΑ εντόπισαν κάποια αντικείμενα του 26χρονου και μετά από έρευνα, εντοπίστηκε το πτώμα του σε απόσταση 100 μέτρων, στην κοίτη του ποταμού, μέσα στο νερό, πρόσθεσε.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, ενώ σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, «μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε, ούτε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και θα αναμένουμε τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των επιστημονικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν».

Ερωτηθείς κατά πόσο πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα, ο κ.Κυριάκου είπε πως οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο και δεν μπορεί να αποκλειστεί οτιδήποτε. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ