Τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο ΓΝ Λάρνακας

Τρεις άνδρες επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που ήταν καθήκον στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ωστόσο διέφυγαν της σύλληψης και αναζητούνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα 40 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα τρεις άνδρες μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ένα τραυματισμένο άτομο. Ωστόσο τα τρία άτομα που είναι από την Ελλάδα, άρχισαν να προκαλούν ανησυχία και να διαπληκτίζονται με νοσηλευτές του Νοσοκομείου.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονται μόνιμα στο Νοσοκομείο για λόγους ασφαλείας, επενέβησαν για να τους διαλύσουν ενώ κλήθηκαν ενισχύσεις με αποτέλεσμα άλλοι δύο αστυνομικοί να μεταβούν στο σημείο.

Ένας 34χρονος, που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, επιτέθηκε σε αστυνομικό με αποτέλεσμα να συλληφθεί ενώ οι άλλοι δύο άνδρες ηλικίας 27 ετών, επιτέθηκαν στα δύο μέλη της Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης:
Ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Τα τρία άτομα συνελήφθησαν τελικά από τους αστυνομικούς ωστόσο προέβαλαν αντίσταση και κατάφεραν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα να αναζητούνται από την Αστυνομία για υπόθεση που αφορά μεταξύ άλλων μέθη, πρόκληση ανησυχίας και επίθεση εναντίον αστυνομικών.

Πηγή: ΚΥΠΕ