Βραβεύτηκε ως καλύτερη διεθνής ομάδα στον τομέα της επένδυσης

Ως η «Καλύτερη Διεθνής Ομάδα στον τομέα της Επενδυτικής Τραπεζικής στην Κύπρο για το 2020», έχει βραβευτεί από το περιοδικό Capital Finance International (cfi.co), η The Cyprus Investment and Securities Corporation Ltd (CISCO).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η CFI.co επιβραβεύει κάθε χρόνο άτομα και οργανισμούς, που συνεισφέρουν στη σύγκλιση των οικονομιών και προσθέτουν αξία σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Τα Βραβεία αναδεικνύουν την αριστεία και άτομα ή οργανισμοί, που επιλέγονται για τα επιτεύγματά τους, μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης.

Ο Δρ Κλεάνθης Χανδριώτης, Γενικός Διευθυντής της CISCO, αναφέρει πως «η βράβευση “Best International Investment Banking Team – Cyprus 2020”, αποτελεί επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών της ομάδας της CISCO που εργάζεται με συνέπεια, επαγγελματισμό και όραμα προς όφελος των πελατών της».

«Το βραβείο αυτό, μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, επικεντρωμένοι στους στόχους μας για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό για την ομάδα μας που επιλέγεται και βραβεύεται από έναν διεθνή αναγνωρισμένο θεσμό που εδρεύει στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας έμπρακτα με αυτόν τον τρόπο, ότι η αναγνώριση παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας δεν έχει σύνορα», καταλήγει.

(ΚΥΠΕ/ΔΝ/ΓΒΑ)