Ξεκινά η κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή «Κόκκινες» της Αγίας Νάπας

Υπογράφηκαν τα συμβόλαια για κατασκευή πεζοδρομίων στην περιοχή «Κόκκινες» της Αγίας Νάπας.


Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «στην υπογραφή της σύμβασης του έργου «Κατασκευή πεζοδρομίων στην οικιστική περιοχή Κόκκινες» και συγκεκριμένα κατά μήκος της Σπύρου Κυπριανού μέχρι το Δημοτικό Στάδιο, προχώρησε χθες Τρίτη 19 Ιανουαρίου, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου με τον Κυριάκο Καπαή εκ μέρους της ανάδοχου εταιρείας PI.KA Road Contracting Ltd».

Προστίθεται ότι «εντός των ημερών αναμένεται η υπογραφή της συμφωνίας για υπογοιοποίηση των υπηρεσιών και του οδικού φωτισμού, έτσι ώστε να προχωρήσει η ολοκλήρωση του έργου αυτού. Με βάση τους όρους της συμφωνίας η προθεσμία αποπεράτωσης των εργασιών του έργου έχει οριστεί στους εννέα μήνες».

Διαβάστε επίσης:
Δωρεάν πρόγραμμα ψυχολογικής στήριξης προωθεί ο Δήμος Αγίας Νάπας

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου ανέφερε ότι «για τη τοπική αρχή, η βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας στην πόλη μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημά μας. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε έργα που ομορφαίνουν τις γειτονιές του Δήμου, αυξάνουν την ασφάλεια των δημοτών μας και παράλληλα θα καταστήσουν την Αγία Νάπα μία σύγχρονη και πιο λειτουργική πόλη».

Πηγή: ΚΥΠΕ