Άλλους τρεις υποψήφιους ανακοίνωσε η Αλληλεγγύη

Το Κίνημα Αλληλεγγύη ενισχύει το ψηφοδέλτιο για τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου, με άλλες τρεις προσωπικότητες.

Στην επαρχία Λευκωσίας ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Δρος Σάββα Κόκκινου. Ο Δρ Κόκκινος είναι από τα Ιδρυτικά μέλη της AHEPA Κύπρου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας συμμετείχε μέχρι το 2018 και ηγείτο της ομάδας «Μάτση». Για σειρά ετών, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια. Υπηρετεί την Εθνική Φρουρά ως εθελοντής αξιωματικός της Εθνοφυλακής.

Στην επαρχία Λευκωσίας ανακοινώνουμε επίσης την υποψηφιότητα του Μάριου Πουλικκά. Ο Μάριος Πουλικκάς είναι βιολόγος και στην κοινωνική του δράση περιλαμβάνονται ανθρωπιστικές αποστολές με τους γιατρούς του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της εθελοντικής του προσφοράς στον προσκοπισμό, συνέβαλε στην ορθή διαπαιδαγώγηση πολλών νέων στην πατριδογνωσία και πατριδολατρία, στον σεβασμό και στην προσφορά στο συνάνθρωπο, καθώς και στην εκπαίδευσή τους σε θέματα διαβίωσης στη φύση και πρώτων βοηθειών.

Στην επαρχία Πάφου ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Χρίστου Παπαγιάννη. Ο Χρίστος Παπαγιάννης είναι επιχειρηματίας, πρώην ΣΥ.ΟΠ. Είναι 35 ετών και έχει καταγωγή από το κατεχόμενο Βασίλι Καρπασίας και την Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων.