Ανοίγει το Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου

Υπό το φως της βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων και της πιθανής επαναδραστηριοποίησης των επιχειρήσεων, κυρίως στον τουριστικό τομέα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος «Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας» του Δήμου Πάφου, αποφάσισε την έναρξη των προγραμμάτων του από τις 15 Μαρτίου, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τον Μάρτιο αναμένεται να λειτουργήσει το βρεφοκομικό τμήμα και τον Απρίλιο το νηπιοκομικό τμήμα και η Απογευματινή Απασχόληση. Από το τέλος της σχολικής χρονιάς και μέχρι την επανέναρξή της θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού.

Το Κέντρο θα αρχίσει τη λειτουργία του με τα Τμήματα για Βρέφη 4 μηνών- 2 ετών, και για Νήπια 2-4 ετών, καθώς και την Απογευματινή απασχόληση παιδιών 5-12, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι ώρες λειτουργίας των Τμημάτων για τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά είναι από από τις 07.30 μέχρι τις 15.00 και για την απογευματινή απασχόληση από τις 13.00 μέχρι τις 18.00.

Όσον αφορά το Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού είναι από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4.30 το απόγευμα.

Αιτήσεις για τα προγράμματα μπορούν να υποβληθούν στο Βρεφοκομικό Τμήμα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021, για την Απογευματινή Απασχόληση και Νηπιοκομικό Τμήμα μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021 και για την Καλοκαιρινή Απασχόληση μέχρι τις 4 Ιουνίου 2021, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα αιτήσεων, από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy ή από το γραφείο της αρμόδιας λειτουργού κ. Άντρης Χριστοδουλίδου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

Οι αιτήσεις, δεόντως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο του Δήμου για τα θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Μέγαρο, ή να αποσταλούν, αφού πρώτα σαρωθούν (σκαναριστούν), στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στα τηλέφωνα 26822854 και 26822218, κατά τις εργάσιμες ώρες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ