Απάντηση Παπαδάκη – Έπεται συνέχεια

Όπως αναμενόταν, ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδάκης αντέδρασε στο πρόσφατο δημοσίευμά μας για το θέμα της εταιρείας που διατηρούσε και τις σχέσεις και υποχρεώσεις που η εταιρεία αυτή είχε με τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (φόρο εισοδήματος και έφορο εταιρειών).

Με μακροσκελή επιστολή του, μέσω του δικηγόρου του, ο κ. Παπαδάκης επιχειρεί να απαντήσει στα στοιχεία που παραθέσαμε. Μάλιστα ο δικηγόρος του με συνοδευτικό σημείωμα και με τόνο απειλητικό, μας καλεί να δημοσιεύσουμε την επιστολή-απάντηση. Οι απειλές προφανώς και δεν χρειάζονται για να πράξομε τα δέοντα. Εξάλλου ο συνήγορος του κ. Παπαδάκη, επρεπε να θυμάται, όταν μας προμήθευε με τις δικές τους θέσεις, την προβολη που έτυχαν από την εφημερίδα μας, και ότι δημοσιεύσαμε αυτούσια κείμενα του κ. Παπαδάκη, κάτι που θα κάνουμε και τώρα. Αυτό που θα πούμε όμως στον ευρωβουλευτή και τον δικηγόρο του είναι ότι το θέμα δεν τελειώνει εδώ κι ότι θα επανέλθουμε με πρόσθετα στοιχεία την επόμενη εβδομάδα. Όπως επίσης να τους ενημερώσουμε και διαβεβαιώσουμε ότι το δημοσίευμά δεν έχει να κάνει με καμιά εμπάθεια ή διαφορά που έχουμε με τον κ. Παπαδάκη. Το πράξαμε στο πλαίσιο της δημοσιογραφικής μας αποστολής. Περιήλθαν στην κατοχή μας κάποια στοιχεία τα οποία θεωρήσαμε ότι είναι δημοσίου ενδιαφέροντος από τη στιγμή που αφορούν πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο, και καθηκόντως προχωρήσαμε στη δημοσίευσή τους, όπως θα κάναμε και σε κάθε άλλη παρόμοια περίπτωση.

Δημοσιεύουμε λοιπόν ασχολίαστη την απάντηση του κ. Παπαδάκη και θα επανέλθουμε, αφού τα στοιχεία που κατέχουμε μας επιτρέπουν και μας επιβάλλουν, μπορούμε να πούμε, να συνεχίσουμε για να ενημερώσουμε το αναγνωστικό μας κοινό.

Διαβάστε την απάντηση ΕΔΩ