ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ – Νέα παραπλάνηση από Παπαδάκη

Νεες προσπάθειες να ξεγελάσει την “24”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.Σε απαντητική του επιστολή ο κ. Παπαδάκης την οποία δημοσιεύσαμε αυτούσια στο 24h.com.cy στις 20 Φεβρουαρίου 2021, μας τόνιζε ότι παραπλανούμε και λέμε ψέματα αφού ο ίδιος παραιτήθηκε όπως ισχυρίστηκε στις 25/4/2014 τόσο από Διευθυτνης όσο και μέτοχος.

«Για να μας πείσει μας έστειλε και αποδεικτικό του εφόρου εταιρειών που έδειχνε δήθεν ότι η αλλαγή εγινε στις 25/4/2014.

Είναι λυπηρό ακόμα και τώρα να προσπαθεί να μας ξεγελάσει με τέτοιους φτηνούς τρόπους ο κ. Παπαδάκης αφού το ψέμα έυκολα αποκαλύπτεται. Ανατρέξαμε στα στοιχεία του εφόρου εταιρειών και δυστυχώς για αυτόν επιβεβαιώνεται ότι η κατάθεση των εγγραφών για να παραιτηθεί από Διευθυντής έγινε στις 15/6/2015 και από μέτοχος στις 17/6/2015 όπως φαίνεται πιο πάνω έστω και αν φρόντισε να βάλει προχρονοληγέμενη ημερομηνία του 2014.

Εισηγούμαστε στον ίδιο να βγει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και να απολογηθεί σε αυτούς που τον ψήφισαν καθώς και στο κόμμα που τότε τον ψήφισε πρωτού αναγκαστούμε να αποκαλύψουμε και άλλα στοιχεία που κατέχουμε

Πεδίο δόξης λαμπρόν κ. Παπαδάκη να κάνετε την διαφορά με το δικό σας mea culpa.