Άρχισε τη λειτουργία του το μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Λεμεσού

Συνολικά 439 ηλικιωμένοι αναμένεται να εμβολιαστούν σήμερα στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο που άρχισε το πρωί τη λειτουργία του στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού», στη Λεμεσό, αποτελώντας έτσι το τέταρτο στη σειρά εμβολιαστικό κέντρο της Επαρχίας.

Σε δηλώσεις της η Λειτουργός Α’, Επισκεπτριών Υγείας Λεμεσού, Χριστίνα Μιχαηλίδου, ανέφερε πως στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» λειτουργούν τέσσερα σημεία εμβολιασμού, με δυνατότητα αύξησης τους, ανάλογα με τις ανάγκες.

«Σήμερα έχουμε 439 ραντεβού και καθημερινά υπάρχουν αυξομειώσεις, αναλόγως της ροής των εμβολίων», είπε και έκανε έκκληση στο κοινό να τηρεί την ώρα του ραντεβού, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του.

Ερωτηθείσα σχετικά, ανέφερε πως οι εμβολιασμοί στο νέο κέντρο γίνονται κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, με τη ροή του κόσμου να φτάνει σχεδόν στο 100%, αφού μέχρι το μεσημέρι μόνο ένα άτομο δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού του. Ευχαρίστησε, τέλος, τον ΚΟΑ για την παραχώρηση του χώρου.

Εξάλλου, η Λειτουργός Β΄ Επισκεπτριών Υγείας Λεμεσού Μαρία Παπαχριστοφόρου, δήλωσε πως, σε περίπτωση που άτομα δεν παρουσιαστούν στην ώρα του, «άμεσα τους παίρνουμε τηλέφωνο για να δούμε αν θα έρθουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορέσουμε να καλέσουμε άλλα άτομα που βρίσκονται στη λίστα αναμονής».

«Έχουμε αθρόα προσέλευση του κόσμου και είμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα», συμπλήρωσε και κάλεσε όλους τα προσέρχονται στην ώρα τους «ούτε πολύ νωρίς, ούτε πολύ αργά». Στη Λεμεσό λειτουργούν επίσης κέντρα εμβολιασμού στο παλιό νοσοκομείο, στο Κέντρο Υγείας Λινόπετρας και στο περιφερειακό νοσοκομείο Κυπερούντας.

Πηγή: ΚΥΠΕ