Χάρης Ρώμας – Νέο ξέσπασμα για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα: “Αυτός ο κύριος είναι διεστραμμένος”

Ένα από τα πρόσωπα που τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο εξαιτίας κάποιων συκοφαντικών δημοσιευμάτων για τον ίδιο είναι ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος βγήκε και μίλησε ανοιχτά για το συγκεκριμένο δημοσίευμα εκφράζοντας την έντονη ενόχλησή του. Μάλιστα και χθες σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αναφέρθηκε στο γεγονός κάνοντας ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του ανθρώπου που το έβγαλε.

Σήμερα, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ξεσπώντας για ακόμη μια φορά και καθιστώντας σαφές πως το ζήτημα θα πάρει τη νομική οδό, καθώς δεν επιτρέπει σε κανέναν να σπιλώσει το όνομά του.

“Όταν διάβασα αυτό που έγραφε ήταν σαν να ήμουν αρειανός και να έχω κατέβει από τον Πλούτωνα, τόσο καμία σχέση δεν έχω με αυτό. Θα κληθεί να τα αποδείξει αυτά αλλά δε μπορεί γιατί δεν υπάρχει τίποτα… Παριστάνει τον Ρομπεν των Δασών… Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταδικαστεί αλλά μέχρι τότε ‘κονομάει στην πλάτη μου.

Ναι μεν είναι ο τελευταίος των τελευταίων, έτσι μου γράφουν, είναι ο πιο κατάπτυστος που έχει υπάρξει ποτέ αλλά από την άλλη κάτι μένει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα… Ο άνθρωπος αυτός είναι διεστραμμένος, αν μπορέσει να βρει κάτι, εγώ θα παραιτηθώ και όλα, και να μπω και φυλακή, αλλά επειδή δε θα βρει τίποτα και δυστυχώς επειδή δε λειτουργεί τίποτα σωστά, δε μπορώ να τον κλείσω και εγώ στη φυλακή, γιατί εκεί του πρέπει” είπε.

Πηγή:tlife.gr