Δήμος Στροβόλου: Έτσι θα λειτουργούν οι υπηρεσίες του μέχρι 28 Φεβρουαρίου

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοίνωσε τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών του μέχρι και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 καλώντας το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.


Συγκεκριμένα το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται στο Δημοτικό Μέγαρο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο 22470470.

Το ταμείο του Δήμου θα είναι ανοικτό για το κοινό, ωστόσο, συστήνεται να διευθετούνται τυχόν οφειλές προς τον Δήμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας (e-Στρόβολος: Πληρωμές μέσω Διαδικτύου | Strovolos Municipality) ή αποστέλλοντας προσωπική ή ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση Δήμος Στροβόλου, Τ.Θ. 28403, 2094 Στρόβολος.

Θα τελούνται πολικοί γάμοι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, ενστάσεις για τις φορολογίες μπορούν να υποβάλλονται στην ιστοσελίδα του Δήμου ή σε κλειστό φάκελο στο ειδικό κουτί που υπάρχει στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου (κουτί με την ένδειξη «Ενστάσεις»).

Για την υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο είναι ανοικτό για το κοινό μόνο για χρήση των γηπέδων τένις και μόνο με εκ των προτέρων κράτηση στο https://strovolossportcenter.com/bookings_tennis/index.php?controller=pjAdmin&action=pjActionLogin

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει ως δανειστική, κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο τηλ. 22311534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο [email protected].

Το Δημοτικό Θέατρο λειτουργεί σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που αφορούν τη λειτουργία θεάτρων.

Η Δημοτική Λαϊκή Αγορά λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ.

Για σκοπούς άθλησης είναι ανοικτά για το κοινό το Γραμμικό Πάρκο, το Δημοτικό Πάρκο Ακρόπολης και το Δημοτικό Πάρκο Αγίου Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στις παιδικές χαρές.

Σημειώνεται ότι οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου που αφορούν την καθαριότητα της πόλης, τη συντήρηση δημόσιων χώρων, οδών και χώρων πρασίνου εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ