Διπλό φονικό στις Εργάτες: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» σε μάνα και γιο

Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα στη μητέρα και το γιο, τα θύματα του διπλού φονικού, που βρήκαν τραγικό θάνατο από τα χέρια του 59χρονου σύζυγου/πατέρα, το πρωί της Πέμπτης (11/02) στο χωριό εργάτες στη Λευκωσία.

Οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 52χρονη Ανδρούλλα Αβραξίδη και τον 20χρονο Στέλιο Γιάνγκου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες, σήμερα Σάββατο, στις 13:00. Η οικογένεια αναφέρει πως, λόγω του πρωτοκόλλου της πανδημίας, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Έκκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον δεύτερο υιό της αποθανούσης, τον οποίο τραυμάτισε ο 59χρονος και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την κατάσταση της υγείας του να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής (12/02) πραγματοποιήθηκαν και οι νεκροτομές επί των σορών των θυμάτων. Η διαδικασία κράτησε πολλές ώρες και τα ευρήματα επιβεβαίωσαν το μένος και την έξαλλη κατάσταση, στην οποία βρισκόταν ο δράστης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς, η οποία διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος και των δύο θυμάτων επήλθε από αιμορραγικό σοκ και πολλαπλών τραυμάτων.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος επέφερε στην μητέρα 22 μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματος της, ενώ ο θάνατος της επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης αορτής καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος και ζωτικών οργάνων, προκληθέντα από νύσσον και τέμνον όργανο.

Ο 20χρονος, έφερε πέντε μαχαιριές και ο θάνατος του επήλθε από αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης δεξιάς καρωτίδας, καθώς και πολλαπλών τραυμάτων σώματος, προκληθέντα από νύσσον και τέμνον όργανο.