Διπλό φονικό στις Εργάτες: Στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων

Θύματα του διπλού φονικού που διαπράχθηκε το πρωί στην επαρχία Λευκωσίας είναι η 52χρονη Ανδρούλα Αβραξίδου και ο 20χρονος Στέλιος Γιάγκου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Εξάλλου, σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι ο 59χρονος ύποπτος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και από ψυχίατρο.

«Γίνονται όλες οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν και η Αστυνομία προχωρεί στην διερεύνηση αυτής της σοβαρής υπόθεσης», σημείωσε.

Σε σχέση με τον 25χρονο, τον οποίο ο 59χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι και με καλώδιο, ο κ. Ανδρέου είπε ότι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή σε σχέση με τα τραύματα που φέρει.

Ανέφερε επίσης ότι “αύριο θα γίνουν νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς” της 52χρονης και του 20χρονου, νοουμένου ότι βγουν τα αποτελέσματα του τεστ PCR για τον κορωνοϊό.

Εξάλλου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η Αστυνομία, γύρω στις 6.30 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία για δύο τραυματισμένα πρόσωπα σε οικία στην επαρχία Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα πιο πάνω πρόσωπα, ενώ τραυματίας εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη και νοσηλεία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον 59χρονου, ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα σε άλλη περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ