«Εκούντησε με και έπεσα πίσω στον καναπέ και έπεσε από πάνω μου» – Nέα μαρτυρία για ιερωμένο που επιχείρησε να βιάσει 16χρονη στην Κύπρο

Άλλη μια μαρτυρία έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα ήδη ταραγμένα νερά γύρω από υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων στην Κύπρο.

Η εφημερίδα Πολίτης δημοσιεύει σήμερα μαρτυρία γυναίκας η οποία περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα όσα έζησε τα 16 της χρόνια στα χέρια υψηλόβαθμου ιερωμένου της Κύπρου.

Όπως καταγράφεται στη μαρτυρία της γυναίκας όλα ξεκίνησαν όταν το 1981 έχασε τον πατέρα της και ένας καλός γείτονας της είπε να πάει στον ιερωμένο για οικονομική βοήθεια.

«Πήγα τελικά. Του συστήθηκα, μου συστήθηκε, είπαμε το ιστορικό, τα προβλήματα του σπιτιού, είπαμε ότι πάω σχολείο, σε ποιο σχολείο πάω κ.λπ, και μου είπε έχουμε περίπου 200 λίρες που τις δίνουμε σε ένα ορφανό’. Αλλά θα σου πω πότε θα σου τα δώσω’, πρόσθεσε. Τον ευχαρίστησα και έφυγα. Μου ζήτησε και του έδωσα το τηλέφωνο του σπιτιού μας, τότε είχαμε μόνο σταθερά στο σπίτι».

«Μου τηλεφώνησε να πάω ένα απόγευμα Σαββάτου. Πήγα, χτύπησα το κουδούνι, άνοιξε μου ο ίδιος, ανεβήκαμε μαζί τη σκάλα, πήγαμε πάνω… να κάτσουμε να τα ξαναπούμε, επανάληψη, τα ίδια που είπαμε και την άλλη φορά.

Μου λέει, επειδή ακόμα δεν κανονίστηκε η κουβέντα με τα χρήματα, διότι είναι μέσω της επιτροπής που θα γίνει και διάφορες δικαιολογίες. Του λέω ‘εντάξει, όταν θα είστε έτοιμος και εάν δεν γίνεται δεν πειράζει’. Κάτι όμως δεν μου άρεσε στη συμπεριφορά του. Μου το έκανε 4-5 φορές, απλώς με έπαιρνε εκεί για να λέμε τα ίδια και καθόταν δίπλα μου στον καναπέ.

Σιερούθκια, αγκαλίτσες, να αγγίζει πάνω στα πόδια μου, καταλαβαίνεις. Μου έδειχνε φωτογραφίες από διάφορους τόπους που πήγαινε στο εξωτερικό, με ωραιότατες κοπέλες, καυτές κοπέλες, και αυτός χωρίς τα ράσα, σε τελεφερίκ κ.λπ.

Μου ξανατηλεφώνησε ένα άλλο Σάββατο. Με περίμενε πίσω από την πόρτα, πριν να χτυπήσω την πόρτα, αυτή άνοιξε. Αγκαλιές μέχρι να βγούμε τη σκάλα πάνω. Άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Πήγαμε στο γραφείο του, έκλεισε την πόρτα αυτόματα. Είχε ένα κουμπί στο γραφείο του που άνοιγε και έκλεινε αυτόματα την πόρτα, από μακριά. Κάτσαμε, πάλι ξανά τα ίδια, για το σχολείο, τα προβλήματα… και σε κάποια φάση όπως καθόταν δίπλα μου, εκούντησε με και έπεσα πίσω στον καναπέ και έπεσε από πάνω μου.

Άρχιζα και φώναζα, στρίγκλιζα, κλοτσούσα όπου έφτανα, ήταν πολύ σωματώδης]. Έφυγα κλαίγοντας, δεν έβλεπα τον δρόμο από τα δάκρυα, δεν ξέρω πώς έφθασα περπατητή στο σπίτι».

Μάλιστα όπως αναφέρεται στη μαρτυρία της γυναίκας, στον ιερωμένο τηλεφώνησε προσποιούμενη ότι ήταν αυτή, η αδελφή της και τον κατέγραψε σε κασέτα να της λέει πόσο ωραία θα περνούσε μαζί του.

Πηγή: omegalive