Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη υπεύθυνος νυχτερινού κέντρου στη Λάρνακα

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον του, θα παρουσιαστεί σήμερα υπεύθυνος υποστατικού στη Λάρνακα, που φέρεται να λειτουργούσε το νυχτερινό κέντρο παράνομα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας, για παράνομη λειτουργία νυχτερινού κέντρου στην επαρχία Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου, αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, διαπιστώθηκε, ότι το υποστατικό λειτουργούσε με μυστικότητα και με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη γίνεται αντιληπτή η λειτουργία του.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο υποστατικό διαπιστώθηκε ότι αυτό βρισκόταν σε λειτουργία και μετέδιδε μουσική μέσων μεγαφώνων, αφού εντοπίστηκαν τρία άτομα που εργάζονταν ως DJ, ενώ 14 θαμώνες εντοπίστηκαν να είναι κρυμμένοι σε διάφορα σημεία εντός του υποστατικού.

Τα 17 άτομα καταγγέλθηκαν εξωδίκως με χρηματικό πρόστιμο ύψους 300 ευρώ έκαστος, για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Ο υπεύθυνος του υποστατικού, καταγγέλθηκε για λειτουργία του νυχτερινού κέντρου κατά παράβαση του Λοιμοκαθάρσεως Νόμου καθώς και για λειτουργία χωρίς άδεια από τον ΚΟΤ, χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς άδεια χρήσης μεγαφώνων και επειδή επέτρεψε το κάπνισμα σε θαμώνες.

Λόγω της σοβαρότητας των αδικημάτων σε βάρος του υπεύθυνου του υποστατικού, σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και αργότερα σήμερα θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ