ΗΠΑ: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από μεγάλη καραμπόλα στο Τέξας λόγω παγετού

Τουλάχιστον τρία άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και εκφράζονται φόβοι για δεκάδες εγκλωβισμένους, μετά από μεγάλη καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο του Τέξας, στην οποία ενεπλάκησαν τουλάχιστον 100 αυτοκίνητα, λόγω παγετού.

Οι πυροσβέστες που έχουν σπεύσει στην περιοχή, εξετάζουν αυτοκίνητο προς αυτοκίνητο για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων κατά μήκος του Interstate 35 κοντά στο Φορτ Γουόρθ.

Η καραμπόλα πλησιάζει τα 2,5 χιλιόμετρα κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου, ενώ οι αρχές την περιγράφουν ως «περιστατικό μαζικών θυμάτων».

Στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται ένα φορτηγό να πέφτει πάνω σε ένα προστατευτικό και τα οχήματα που ακολουθούν, να συγκρούονται το ένα με το άλλο.

«Πολλά οχήματα εμπλέκονται. Πολλά άτομα παγιδευμένα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν», δήλωσε αρχικά η πυροσβεστική σε tweet.

Οι πυροσβέστες δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στα οχήματα λόγω του παγετού και των δύσκολων καιρικών συνθηκών. Η κίνηση στον αυτοκινητόδρομο έχει διακοπεί, προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στην κυκλοφορία και ανακατευθύνσεις προς άλλες οδικές αρτηρίες.

Πηγή: protothema