Κλειστοί δρόμοι στην περιοχή παλιού Δημαρχείου Λευκωσίας λόγω εργασιών ανάπλασης

Λόγω των βελτιωτικών έργων που εκτελούνται σε τμήμα της περιοχής του παλιού Δημαρχείου στον πεζόδρομο της οδού Επτανήσου και σε τμήμα της οδού Ισαακίου Κομνηνού, με σκοπό την αναζωογόνηση της παλιάς πόλης, κάποιες οδοί θα είναι προσωρινά κλειστές για τη διακίνηση τροχοφόρων από τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 μέχρι και την 15η Απριλίου 2021, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα κλειστοί θα είναι οι οδοί Αλκιβιάδους, Διογένους και τμήμα της οδού Ισαακίου Κομνηνού, από τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στις οδούς Αλκιβιάδους και Διογένους, θα επιτρέπεται μόνο για οχήματα τροφοδοσίας και για τυχόν ανάγκες καταστηματαρχών ή κατοίκων.

Στην οδό Πλατείας Δημαρχίας και σε τμήμα της οδού Επτανήσου – από την συμβολή της με την οδό Πλατείας Δημαρχίας μέχρι την συμβολή της με την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής- θα αντιστραφεί η μονοδρόμηση με επιτρεπόμενη κατεύθυνση προς την οδό Παλιάς Ηλεκτρικής.

Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν την πορεία που προτείνεται από τις επιτόπου κατευθυντήριες πινακίδες κάθετης σήμανσης και συγκεκριμένα για τη διακίνηση από δυτικά προς ανατολικά της παλιάς πόλης, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Τρικούπη – Διονύσου – Πλ. Δημαρχίας και Παλιάς Ηλεκτρικής με κατεύθυνση την οδό Πενταδακτύλου. Αντίστοιχα, με κατεύθυνση προς την οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται από την οδό Λεύκωνος – Αισχύλου – Αγίου Σάββα – Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς.

Για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς οδό Ισαακίου Κομνηνού, τα οχήματα μπορούν να διακινούνται μέσω των οδών Τρικούπη – Πλ. Τυλληρίας – Πειραιώς – Ισαακίου Κομνηνού, για τη διακίνηση από την Πύλη Αμμοχώστου προς την οδό Τρικούπη θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Αθηνάς – οδός Νικηφόρου Φωκά – οδός Αγίου Αντωνίου – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Τυλληρίας ενώ για τη διακίνηση από την οδό Τρικούπη προς την Πύλη Αμμοχώστου θα πρέπει να ακολουθείται η πορεία: Οδός Τυλληρίας – οδός Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’- οδός Ζήνωνος Κιτιέως – οδός Αδαμάντιου Κοραή – οδός Νικηφόρου Φωκά- Οδός Αθηνάς, αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ