Μ.Καρογιάν: Είναι η ώρα της λογικής και της σύνεσης

Στο τρίπτυχο της «λογικής, του μέτρου και της ισορροπίας» μεταξύ της υγειονομικής και οικονομικής κατάστασης αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριος Καρογιάν, ώστε να πεισθεί, όπως είπε, ο κόσμος ότι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν θα οδηγήσουν το συντομότερο δυνατό στην ομαλότητα.

Σε δηλώσεις μετά τη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία συμμετείχαν οι αρχηγοί των κομμάτων, ο Υπουργός Υγείας και τα μέλη της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας, ο κ. Καρογιάν είπε ότι ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και την επιδημιολογική ομάδα για την υγειονομική κατάσταση «και ταυτόχρονα υποβάλαμε ερωτήματα σε σχέση με την πορεία και το τι πρέπει να γίνει».

«Η Δημοκρατική Παράταξη – Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων έχει ένα τρίπτυχο σε ό,τι αφορά και τις αυριανές αποφάσεις, αλλά και τις αποφάσεις των αμέσως επομένων εβδομάδων» είπε, προσθέτοντας πως πρέπει να ανοίξει η οικονομία, να ενισχυθεί το εμβολιαστικό πρόγραμμα και «γιατί θα πρέπει σιγά σιγά και οι πολίτες να νιώσουν ότι τα πράγματα με μια ελπίδα, λογικά αρχίζουν να προχωρούν».

«Το τρίπτυχο για εμάς είναι η λογική, το μέτρο και η ισορροπία» της υγειονομικής με την οικονομική κατάσταση, συνέχισε. Είπε ότι είναι πολλά τα προβλήματα και οι δυσκολίες, ενώ χιλιάδες άνθρωποι ταλαιπωρούνται και βασανίζονται, όπως επιχειρηματίες και εργαζόμενοι, αλλά και κοινωνικές ομάδες.

Είναι η ώρα της λογικής, της σύνεσης, του μέτρου και της ισορροπίας, «έτσι που να πεισθεί και ο κόσμος ότι αυτά μέτρα είναι αυτά που θα οδηγήσουν το συντομότερο δυνατό στην ομαλότητα» κατέληξε ο κ. Καρογιάν.

Πηγή: ΚΥΠΕ