Σώθηκε από θαύμα ο Τάιγκερ Γουντς (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είναι τυχερός που ζει». Με αυτή τη φράση περιγράφει αστυνομικός που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο που είχε σοβαρό τροχαίο χθες το βράδυ ο Τάιγκερ Γουντς.

Ο ίδιος αστυνομικός ανέφερε πως ο σπουδαίος γκόλφερ «ήταν ήρεμος και είχε τις αισθήσεις του», παρά το γεγονός ότι ήταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητό του. Για να απεγκλωβιστεί οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τσεκούρια για να σπάσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, το οποίο έχει υποστεί «τεράστιες ζημιές».

Ο Τάιγκερ Γουντς φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και το αυτοκίνητο να τουμπάρει αρκετές φορές, πριν τελικά να ακινητοποιηθεί.

Οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, αν και οι αστυνομικοί εκτιμούν πως για το συγκεκριμένο τροχαίο οφείλεται η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο θρύλος του γκολφ, σε ένα σημείο που έχουν καταγραφεί δεκάδες ανάλογα περιστατικά με οδηγούς να ξεπερνούν τα 130χλμ./ώρα (ταχύτητα διπλάσια από το όριο που ισχύει).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι δεν βρέθηκε κάποιο σημάδι χρήσης ουσιών, είτε αλκοόλ είτε ναρκωτικών, μέσα στο αυτοκίνητο του Γουντς.

Εκείνο, όμως, που έσωσε τον σπουδαίο αθλητή του γκολφ ήταν το γεγονός ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας και ότι ενεργοποιήθηκε ο αερόσακος του αυτοκινήτου του.