Συνάντηση ΠτΔ για τη Λευκή Βίβλο για το Πόθεν Έσχες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα συνάντηση, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τους Χρήστο Παναγιωτίδη και Νίκο Συρίμη, στην παρουσία της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Έμιλυς Γιολίτη αναφορικά με τη Λευκή Βίβλο που αφορά το Πόθεν Εσχες.

Σε γραπτή του δήλωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος αναφέρει ότι σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση της πρότασης των κ.κ. Παναγιωτίδη και Συρίμη, εγκεκριμένων λογιστών, και του Δρος Χριστόφορου Πισσαρίδη, αναφορικά με τη Λευκή Βίβλο που αφορά το πόθεν έσχες και τα θέματα σύγκρουσης συμφερόντων. Η πρόταση αποτελεί πρωτοβουλία του Δρος Πισσαρίδη και των κ.κ. Παναγιωτίδη και Συρίμη.

«Κατά τη σημερινή συνάντηση έγινε ένας δημιουργικός διάλογος για τα θέματα που αφορούν τη Λευκή Βίβλο και την πρόταση που υποβλήθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την επιθυμία όπως οι εισηγητές της Λευκής Βίβλου συνεχίσουν τις επαφές τους με τις αρμόδιες κρατικές Υπηρεσίες, ούτως ώστε να ετοιμαστούν ολοκληρωμένες προτάσεις επί του θέματος», καταλήγει ο κ. Κούσιος.

Πηγή: ΚΥΠΕ