Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και κατοχή φυτών κάνναβης

Νεαρός ηλικίας 27 ετών, από την επαρχία Λάρνακας συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού και 13 φυτών κάνναβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πληροφορία που λήφθηκε από την Europol, έφερε νεαρό ηλικίας 27 ετών να έχει αποστείλει σε άλλους χρήστες, 26 αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεσημέρι της Κυριακής μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων διενήργησαν έρευνα, βάσει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα του 27χρονου στην επαρχία Λάρνακας.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε παραλήφθηκαν από το διαμέρισμα δύο κινητά τηλέφωνα που ανήκουν στον 27χρονο τα οποία θα τύχουν περαιτέρω δικανικών εξετάσεων.

Επίσης εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του διαμερίσματος, 13 φυτά κάνναβης και κλήθηκε το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ για διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων.

Ο 27χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνούν ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε συνεργασία με το Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Πηγή: ΚΥΠΕ