Συνελήφθη και ο δεύτερος καταζητούμενος για την άγρια ληστεία σε κατάστημα στη Λάρνακα

Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης από μέλη της Αστυνομίας, 27χρονος ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στην Λάρνακα, το περασμένο Σάββατο, 30 Ιανουαρίου.

Φωτογραφία του 27χρονου υπόπτου είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Ο 27χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης, από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Δεύτερος ύποπτος, ηλικίας 43 χρόνων, ο οποίος επίσης καταζητείτο για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη χθες βράδυ, επίσης από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.

Η ληστεία και επίθεση διαπράχθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην Λάρνακα. Όπως κατήγγειλε 34χρονος στην Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στο κατάστημα που διατηρεί ο 43χρονος ύποπτος, ο ίδιος δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα οποία αφού τον κτύπησαν φέρονται να έκλεψαν από το σακάκι του χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 43χρονου και του 27χρονου. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.