«Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο»… Τι ισχυρίστηκαν οι συλληφθέντες για την απόπειρα απαγωγής παιδιών

Αρνούνται τις κατηγορίες ότι επιχείρησαν να απαγάγουν κάποιο παιδί οι δύο συλληφθέντες αλλοδαποί στη Λεμεσό, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου και εκδόθηκε διάταγμα κράτησής τους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του OMEGA, «Ενημέρωση Τώρα», οι αλλοδαποί ισχυρίστηκαν ότι απλά ήθελαν να παίξουν μαζί τους ποδόσφαιρο και ότι δεν ζήτησαν σε κανένα από τα παιδιά να απομακρυνθεί από το μέρος, ούτε προσπάθησαν να τους παρασύρουν με το πρόσχημα ότι θα τους δείξουν φανέλες ποδοσφαιριστών.

Να πούμε ότι διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των δύο -29 και 21 χρόνων- οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες μετά από καταγγελία για απόπειρα απαγωγής 8χρονου, που έπαιζε με φίλους του στην περιοχή του παλιού λιμανιού της Λεμεσού. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οι δυο ύποπτοι, που είναι αλλοδαποί και διαμένουν σχεδόν έξι χρόνια στην Κύπρο,  δεν διαθέτουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Έρευνες έγιναν, επίσης, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία όπου διαμένουν. Στο μεταξύ, ένα άλλο, παρόμοιο περιστατικό, διερευνάται επίσης από την Αστυνομία Λεμεσού.