Θλίψη στο ΤΕΠΑΚ για ξαφνικό θάνατο φοιτητή του

Συγκλονισμό και βαθύτατη θλίψη εκφράζει το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον αδόκητο θάνατο του 21χρονου φοιτητή του, Ιάσονα Γιασουμή, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά χθες, ενώ βρισκόταν στην οικία των γονιών του, στην κοινότητα Αγγλισίδες της επαρχίας Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του, το ΤΕΠΑΚ αναφέρει πως ο άτυχος νέος, ήταν φοιτητής του τρίτου έτους στο πρόγραμμα του Τμήματος Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού, το οποίο αποφάσισε όπως στην επόμενη τακτική συνεδρία του, συζητηθούν τρόποι για να τιμηθεί η μνήμη του αδικοχαμένου Ιάσονα.

«Οι καθηγητές και οι συμφοιτητές του, αλλά και όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί, με ήθος και ευσυνειδησία, πρόθυμο πάντα να βοηθήσει οποιονδήποτε χρειαζόταν τη βοήθειά του», προστίθεται.

Οι Πρυτανικές Αρχές, το Συμβούλιο και ολόκληρη η Κοινότητα του Πανεπιστημίου εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και φίλους του εκλιπόντος φοιτητή, ενώ σημειώνεται πως οι σημαίες του Πανεπιστημίου θα κυματίζουν μεσίστιες, εις ένδειξη πένθους, έως την ημέρα τέλεσης της κηδείας του.

Οι λεπτομέρειες αναφορικά με την κηδεία, στην οποία θα παραστεί αντιπροσωπεία του Πανεπιστημίου και θα καταθέσει στεφάνι, θα ανακοινωθούν από την οικογένεια του εκλιπόντος.

Πηγή: ΚΥΠΕ