Τσαβούσογλου: Χαλάμε τα παιχνίδια που στήνονται ενάντια στη χώρα μας

JPEGmini

Χαλάμε τα παιχνίδια που στήνονται ενάντια στη χώρα μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου λέγοντας ότι αυτό έκαναν και στην Ανατολική Μεσόγειο και στην Λιβύη και στη Συρία.

Σε ομιλία του στην Αττάλεια, Τούρκος Υπουργός είπε ότι «πλέον ως Τουρκία απορρίπτουμε τα παιχνίδια που στήνουν οι άλλοι, δεν τα δεχόμαστε».

Πλέον, υποστήριξε, «η Τουρκία είναι ισχυρή, τα παιχνίδια τα στήνει η ίδια η Τουρκία. Σήμερα δεν στήνουμε μόνο τα παιχνίδια, σήμερα χαλούμε και όλα τα παιχνίδια που στήνονται ενάντια στη χώρα μας και το έθνος μας».

Σύμφωνα με τον ίδιο «όταν η Τουρκία κατέβηκε με τα πλοία, το στρατό της και το έθνος της στο πεδίο της μάχης στη Συρία, στη Λιβύη, στην Ανατολική Μεσόγειο και με τον ίδιο τρόπο στο Καραμπάχ με το αδελφό Αζερμπαϊτζάν δεν χάλασε μόνο τα παιχνίδια αλλά χειροκροτήθηκε από όλο τον κόσμο».

Πλέον, είπε ο κ. Τσαβούσογλου, «όλοι είδαν ότι χωρίς την Τουρκία δεν μπορεί να στηθεί παιχνίδι. Και αυτό θα το συνειδητοποιήσουν ακόμη καλύτερα». «Τώρα πλέον όλοι μιλάνε με την Τουρκία στο ίδιο επίπεδο. Αυτοί που δεν το έχουν μάθει θα τους το μάθουμε καλά», πρόσθεσε ο Τούρκος Υπουργός.

Πηγή: ΚΥΠΕ