ΑΚΙΝΤΟΛΑ: «Ήμουν πιο κοντά στο ΑΠΟΕΛ αλλά…»

Μακροσκελή συνέντευξη στην SPORTDAY παραχώρησε ο Νταβίντ Ακιντόλα, που ήταν ένα από τα μεγάλα σίριαλ του καλοκαιριού.

Η Ομόνοια ήθελε να τον κρατήσει, δεν τα βρήκαν όμως στο οικονομικό και στο… κόλπο είχε μπει και το ΑΠΟΕΛ, όσοι θυμούνται καλά τα γεγονότα. Τι δήλωσε για την πορεία του στην Τουρκία και το κυπριακό πρωτάθλημα.

Δείτε ένα κομμάτι της συνέντευξης που παραχώρησε ο Νιγηριανός:

– Πραγματοποιείς εκπληκτικές εμφανίσεις με τα χρώματα της Χατάισπορ σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι το τουρκικό. Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;
-«Ο στόχος μου είναι συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως ποδοσφαιριστής. Ελπίζω σε κάποια στιγμή να καταφέρω να παίξω ποδόσφαιρο στο επόμενο επίπεδο. Δηλαδή, να αγωνιστώ στο κορυφαίο επίπεδο και σε κορυφαίες ομάδες».

-Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Ομόνοια προσπάθησε να σε αποκτήσει και οι φίλοι της ομάδας σε ήθελαν σαν… τρελοί. Τελικά γιατί δεν επέστρεψες στο νησί μας;
-«Ήταν κάπως περίπλοκο όλο το σκηνικό του καλοκαιριού. Η Ομόνοια και η Μίντιλαντ δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ποσό. Επίσης το ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ κοντά στο να κλείσει τη συμφωνία. Στο τέλος όμως είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για τους φιλάθλους, μου έδειξαν τεράστια αγάπη και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

-Τι γνώμη έχεις για το κυπριακό πρωτάθλημα;
-«Είναι ένα πάρα πολύ καλό πρωτάθλημα. Τα παιχνίδια συνήθως κρίνονται πολύ στην τακτική των ομάδων και στην κατοχή της μπάλας».

Πηγή: balla.com.cy