«Δε θα λείψεις σε κανέναν αν φύγεις!» – Ποιος παίκτης αποχώρησε από το Masterchef

Μετά την ήττα της κόκκινης ομάδας από τους μπλε, η ομάδα φαίνεται να έχει διχαστεί ιδιαίτερα, καθώς έχουν δημιουργηθεί δύο κλίκες. Από τη μία είναι η Μαρίνα, η Κωνσταντίνα, ο Αλέξανδρος και ο Παύλος, ενώ από την άλλη βρίσκεται ο Ιωάννης, ο Διονύσης και η Λία. 

Ο Αλέξανδρος, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας ανέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Λία. Η ψηφοφορία των κόκκινων αποδείχθηκε άκρως επεισοδιακή, καθώς η Κωνσταντίνα και ο  Διονύσης θέλησαν να αλλάξουν τις ψήφους τους πριν την έναρξη της διαδικασίας.

Τελικά, εκείνοι που ακολούθησαν την Λία στη δοκιμασία αποχώρησης ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Αλέξανδρος και η Μαρίνα.

Οι τρεις παίκτες αγωνίστηκαν προκειμένου να διασφαλίσουν μια θέση στο top 14 του διαγωνισμού.

Η Λία κατάφερε να συγκεντρώσει  27/40 βαθμούς, με τους κριτές να λένε πως δεν είχε ξεκάθαρες στρώσεις στη γέμισή της, ενώ το κανελέ δεν ήταν αρκετά τραγανό.

Η Μαρίνα συγκέντρωσε 31/40 βαθμούς, καθώς το κέλυφος του κανελέ της δεν είχε τηγανιστεί αρκετά.

Τελικά, από τον διαγωνισμό αποχώρησε ο Αλέξανδρος, ο οποίος βαθμολογήθηκε με 24/40. Το κέλυφος του πιάτου του είχε πανιάσει και έβγαλε φουσκάλες, ενώ και το πατέ του βγήκε πολύ υγρό.

Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος όταν οι 3 τους προσπαθούσαν να δώσουν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα τους κρατούσε στο παιχνίδι, η Μαρίνα είπε: «Δεν πιστεύω πως θα λείψω σε κανέναν άμα αποχωρήσω σήμερα».

Με τον Ιωάννη να απαντά από τον εξώστη: «Σίγουρα δεν θα λείψεις σε κανέναν»! Δηλώνοντας στις κάμερες ότι εκείνη το προκάλεσε και πως «θα το υποστεί» το ότι δεν θα λείψει σε κανέναν, αν αποχωρήσει.