Διάρρηξη κατοικίας με λεία ρολόγια αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας με λεία ρολόγια χειρός, μεγάλης αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε σήμερα από ιδιοκτήτη κατοικίας, μόνιμο κάτοικο Χλώρακας, ότι τη Δευτέρα άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι του και απέσπασαν διάφορα αντικείμενα, ανάμεσα στα οποία δύο ρολόγια αξίας 30.000 ευρώ περίπου, το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και ένα αεροβόλο πιστόλι, αξίας 200 ευρώ. Η αξία των κλαπέντων αποτιμάται συνολικά σε 42.000 περίπου, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία αφού παραβίασαν κλειδωμένο συρόμενο αλουμινένιο παράθυρο στην κουζίνα με αιχμηρό αντικείμενο.

Για τα κλαπέντα δεν υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής, ενώ η κατοικία δεν διέθετε σύστημα συναγερμού. Υπάρχει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το οποίο ωστόσο ήταν εκτός λειτουργίας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ