Δωρεάν διάθεση δενδρυλλίων από ΔΗΣΥ μετά την άνευ προηγουμένου σημερινή ζήτηση

Δωρεάν διάθεση δενδρυλλίων αποφάσισε ο ΔΗΣΥ μετά την άνευ προηγουμένου σημερινή ζήτηση.

Σε δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου αναφέρεται ότι η παραχώρηση έτυχε σήμερα θερμής ανταπόκρισης με αποτέλεσμα αυτά να εξαντληθούν σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και θεωρεί πως η εκδήλωση πρέπει να έχει και συνέχεια.

Αναφέρει ότι σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Γεωργίας Κώστα Καδή και τον Διευθυντή του Τμήματος Δασών Χαράλαμπο Αλεξάνδρου εξέφρασε την άποψη, δεδομένης αυτής της ανταπόκρισης των συμπολιτών μας, ότι αυτή η πρωτοβουλία πρέπει να επαναληφθεί και πως η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να παραχωρηθούν εκ νέου δενδρύλλια, ώστε να μην μείνει χωρίς δέντρο κανείς συμπολίτης μας που θέλει να φυτέψει ένα δέντρο.

«Σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλλουμε και εμείς ως Δημοκρατικός Συναγερμός δωρίζοντας 5.000 δενδρύλλια ώστε να διατεθούν και αυτά προς τους συμπολίτες μας μέσω του Τμήματος Δασών. Συγχαίρω και τους συμπολίτες μας για την ανταπόκριση αλλά και το Υπουργείο Γεωργίας όπως και το Τμήμα Δασών για την πρωτοβουλία και την εξαιρετική δουλειά, την οποία διαπίστωσα και κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο φυτώριο της Λευκωσίας», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου.

Πηγή: ΚΥΠΕ