Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Ετοιμάζουν γάμο και βάφτιση, μετά τις αναβολές λόγω κορονοϊού

Η πανδημία του κορονοϊού έχει ανατρέψει τα σχέδια πολλών ζευγαριών που σκόπευαν να παντρευτούν ή να βαφτίσουν τα μωρά τους τον τελευταίο χρόνο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το ερωτευμένο ζευγάρι επρόκειτο να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων του κορονοϊού.

Η Ελένη Χατζίδου, μιλώντας στην εφημερίδα “Real”, αποκάλυψε ότι ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους έχουν δρομολογηθεί και εφόσον η πανδημία το επιτρέψει, θα γίνουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Η τραγουδίστρια έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για τα δύο μυστήρια, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε βάσει πλάνου.

“Για μία ακόμα φορά είμαστε αναγκασμένοι να αλλάξουμε τα σχέδια του γάμου μας και της βάφτισης της κόρης μας. Πλέον ο Ετεοκλής και εγώ είμαστε σίγουροι πως, έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, μέχρι τον Μάιο δεν θα έχουμε εικόνα για τα μέτρα που θα ισχύσουν στους γάμους για τον Ιούνιο. Πιστεύουμε ότι όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα τον Σεπτέμβριο και πολύ καλύτερα.

Θα βαφτίσουμε την κόρη μας και θα παντρευτούμε στις 4 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Ονείρων σε κλειστό κύκλο. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννοκοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή.

Το νυφικό μου θα είναι δημιουργία του Stylianou. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Πηγή:tlife.gr