Εμπρησμός αυτοκινήτου στη Λάρνακα – Υπέστη εκτεταμένες ζημιές

Αυτοκίνητο στη Λάρνακα υπέστη εκτεταμένες ζημιές από πυρκαγιά που ξέσπασε χθες βράδυ, ενώ από τη φωτιά επηρεάστηκαν μία τετράτροχη μοτοσικλέτα και αεροσυμπιεστές κλιματιστικών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο πριν τις δέκα χθες το βράδυ λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης εξαώροφης πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο 15 περίπου λεπτά αργότερα.

Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, επηρεάστηκε μια τετράτροχη μοτοσυκλέτα, οκτώ αεροσυμπιεστές κλιματιστικών και η ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση.

Από τον καπνό επηρεάστηκε και η βαφή του υπόγειου χώρου στάθμευσης, ενώ η πυρκαγιά περιορίστηκε στον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Πηγή: ΚΥΠΕ