Έβαλε να τον χτυπήσουν και του έκαψε αυτοκίνητο – Ο ένας στον νοσοκομείο ο άλλος με χειροπέδες

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ

Διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 38χρονου, ως ύποπτου για ξυλοδαρμό 41χρονου. Η υπόθεση φαίνεται να σχετίζεται με εμπρησμό οχήματος, το οποίο χρησιμοποιείτο από τον ύποπτο, και που σημειώθηκε αργότερα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 38χρονος συνελήφθη μετά τον ξυλοδαρμό του 41χρονου, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες βράδυ στην περιοχή Ερήμης. Το θύμα δέχθηκε κτυπήματα από τέσσερις κουκουλοφόρους που έφεραν ρόπαλα.

Μεταφέρθηκε στον ΓΝ Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε πως έφερε τρία θλαστικά τραύματα και αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε, ενώ ήγειρε υποψίες εναντίον του 38χρονου πρώην γαμπρού και γείτονα του, με τον οποίον έχουν κάποιες διαφορές.

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα σημειώθηκε εμπρησμός στο όχημα που χρησιμοποιεί ο ύποπτος και το οποίο ανήκει στον 26χρονο αδελφό του, με την Αστυνομία να εκτιμά πως σχετίζεται με το περιστατικό του ξυλοδαρμού.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα πενθήμερης προσωποκράτησης,

Οι εξετάσεις συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προκύψουν και άλλες συλλήψεις, τόσο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού, όσο και για την υπόθεση του εμπρησμού.