ΦΑΜΠΙΑΝΟ-ΟΥΖΟΧΟ: Η δική τους παρουσία θα κρίνει πολλά…

Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ συγκρούονται το απόγευμα της Τετάρτης με φόντο τα ημιτελικά του κυπέλλου. Το 1-1 του πρώτου αγώνα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς και άπαντες είναι έτοιμοι και στα δύο στρατόπεδα για την μεγάλη αυτή μάχη.

Δεδομένα όμως, η παρουσία των δύο τερματοφυλάκων, θα κρίνει πολλά. Το μηδέν παθητικό και για την Ομόνοια αλλά και για το ΑΠΟΕΛ, είναι ζητούμενο έτσι ώστε να φτάσει μία εκ των δύο ομάδων στον πολυπόθητο στόχο.

Από τη μία ο Φαμπιάνο, αν κρατήσει ανέπαφη την εστία του δεδομένα δίνει την πρόκριση στην Ομόνοια. Είτε κερδίσει είτε πάρει την «λευκή» ισοπαλία. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Είχε όμως παραβιαστεί ενδιάμεσα η εστία του από το ΑΠΟΕΛ.

Στατιστικά ομιλούντες, ο Φαμπιάνο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 16 από τα 24 (!) φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος. Εξαιρετικό στατιστικό, που φυσικά παίζει ρόλο και η άμυνα.

Από την άλλη, ο Ουζόχο ταλαιπωρήθηκε αρκετά και τη φετινή περίοδο με τραυματισμούς, καταγράφοντας μόλις 9 συμμετοχές, κρατώντας το μηδέν στις 3 εξ’ αυτών.

Σαφέστατα και η αποστολή του είναι… δύσκολη, όμως εάν τα καταφέρει ο Νιγηριανός που επιστρέφει στην Εθνική Νιγηρίας (σ.σ. όπως και ο Σέχου), θα αυξήσει κατακώρυφα τις πιθανότητες του ΑΠΟΕΛ για να βρεθεί στα ημιτελικά.

Η νίκη-πρόκριση για το ΑΠΟΕΛ είναι μονόδρομος, ενώ η Ομόνοια φυσικά και στοχεύει στο νταμπλ, αφού τις δίνεται η ευκαιρία! Θα πρόκειται για μία… τιτανομαχία, η οποία θυμίζουμε ότι αρχίζει στις 16:00.

Εσείς πάντως, μείνεται συντονισμένοι στο balla το οποίο θα καλύψει την Τετάρτη όλα όσα θα συμβούν στο ΓΣΠ. Και με οπτικό υλικό, αλλά και όλα τα παρασκήνια του αγώνα. Και φυσικά… το τρίτο ημίχρονο.

Πηγή: balla.com.cy