Η δικαιολογία του πατέρα για την κοκαΐνη στον οργανισμό του 11χρονου γιου του – Έμενε αλλού η μητέρα

Η αιφνίδια επίσκεψη λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας σε οικία οικογένειας στη Λεμεσό έφερε στο φως μια σοκαριστική αποκάλυψη,  καθώς εντόπισε 11χρονο παιδί σε εμφανώς άσχημη και παραμελημένη κατάσταση, να βρίσκεται σε ημικωματόδη κατάσταση στον καναπέ. Ό Λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας προσπάθησε να ξυπνήσει το παιδί χωρίς ωστόσο αυτό  να ανταποκρίνεται , ακολούθως  κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το παιδί στο Νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις εντοπίστηκαν στον οργανισμό του, ίχνη κοκαΐνης και μαριχουάνας.

Το παιδί αφού έτυχε της απαιτούμενης περίθαλψης από τους ιατρούς  έλαβε εξιτήριο  και βρίσκεται πλέον υπό την προστασία του Γραφείου Ευημερίας.

Την ίδια ώρα η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στον 44χρονο Ελληνοκύπριο πατέρα του, ο οποίος αρχικά αρνείτο να μιλήσει στους ανακριτές, ωστόσο στην συνέχεια έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ

«Ο 44χρονος σε κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος χρήστης ναρκωτικών ωστόσο, όπως υποστήριξε, δεν έδωσε ναρκωτικές ουσίες στο παιδί του. Οι ισχυρισμοί του διερευνώνται», αναφέρει αστυνομική πηγή.

Ο 44χρονος πατέρας παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την τετραήμερη κράτηση του, ενώ οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω οικογένεια απασχόλησε και στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ενώ το τελευταίο διάστημα η μητέρα του παιδιού διέμενε σε άλλο σπίτι.