Η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορεί την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα: Αυτές διέρρεαν ψέματα στον Τύπο

Η Μέγκαν Μαρκλ μέσα από κύκλους της κατηγορεί ευθέως την Κέιτ Μίντλετον και την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς για διαρροή ψευδών ειδήσεων σε βάρος της στον Τύπο.

Η νέα κατηγορία προέκυψε μετά τον ισχυρισμό της Μέγκαν Μαρκλ ότι το παλάτι την διέβαλε με εκστρατεία ψευδών ειδήσεων όλο το διάστημα που υπήρξε μέλος του αλλά και αργότερα. Αυτή τη φορά τάσσεται κατά της Κέιτ και της Καμίλα.
Ο πόλεμος ξεκίνησε

Όλα ξεκίνησαν μετά την είδηση της συνέντευξης του ζεύγους στην Όπρα Γουΐνφρεϊ, που ταρακούνησε το παλάτι, καθώς φοβήθηκε όσα είχαν να πουν.

Μετά τα δύο τρέιλερ που βγήκαν στη δημοσιότητα όπου άφηναν να εννοηθεί ότι θα μιλήσουν για πράγματα που θα ενοχλήσουν τη βασιλική οικογένεια, οι Times φιλοξένησαν ένα email με κατηγορίες σε βάρος τη Μέγκαν Μαρκλ και τον εκφοβισμό που έκανε σε υπαλλήλους του παλατιού, ωθώντας τους στην παραίτηση.

Ο Χάρι και η Μέγκαν από την πλευρά τους δήλωσαν ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει και απάντησαν με το νέο teaser της συνέντευξης, όπου η Όπρα ρωτάει τη Μέγκαν:

“Πώς αισθάνεσθε που το παλάτι θα σας ακούσει να λέτε σήμερα τη δική σας αλήθεια;”

Η Μέγκαν απαντά: “Δεν ξέρω πώς είναι δυνατό να περίμεναν ότι έπειτα απ’ όλον αυτό τον καιρό θα καθόμασταν σιωπηλοί, εφόσον το παλάτι διαιωνίζει ψεύδη για εμας”.

“Και αν αυτό εμπεριέχει τον κίνδυνο να χάσουμε πράγματα, θέλω να πω πως ήδη έχουν χαθεί πολλά”, πρόσθεσε η Μέγκαν.

Στο στόχαστρο της Μέγκαν Μαρκλ η Κέιτ και η Καμίλα

Η Μέγκαν Μάρκλ κατηγορεί ευθέως τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ, τη Δούκισσα της Κορνουάλης και τον Πρίγκιπα Κάρολο για τη διαρροή ιστοριών στον τύπο, όταν η ίδια ήταν ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με πηγή.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πιστεύουν ότι οι αρνητικές ιστορίες για τους ίδιους, διέρρευσαν από τις οικογένειες της Κέιτ και της Καμίλα, είπε ο εσωτερικός υπάλληλος του παλατιού.

Οι αποκαλύψεις αυτές βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά τα δημοσιεύματα ότιη Μέγκαν Μαρκλ συμπεριφερόταν με άσχημο τρόπο στους υπαλλήλους του παλατιού και τους ωθούσε σε παραίτηση.

Η Μέγκαν αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, επιμένοντας ότι το παλάτι έχει επιδοθεί σε πολλές ψευδείς αφηγήσεις για την ίδια.

Το παλάτι από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου έρευνα για τους ισχυρισμούς ότι η Δούκισσα του Σάσεξ συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο στο βασιλικό προσωπικό.

Μια ομάδα τουλάχιστον δέκα “εξαιρετικά επαγγελματιών” βασιλικών βοηθών που είναι “περήφανοι για τις προσπάθειές τους” θα συνεισφέρουν στον έλεγχο του παλατιού, σύμφωνα με αναφορές.

Πηγή: thetoc.gr