Κινδύνεψε γυναίκα από τη φωτιά στο διαμέρισμα στη Λάρνακα – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γυναίκα ηλικίας 70 ετών κινδύνευσε σήμερα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της, στην περιοχή Φανερωμένης, στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 11.00 λήφθηκε πληροφορία για πυρκαγιά σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή Φανερωμένης, στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι.

Από τη πυρκαγιά, γυναίκα ηλικίας 70 ετών που διέμενε στο διαμέρισμα, υπέστη εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια και με ασθενοφόρο  διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας .

Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια, ενώ μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 70χρονη δεν παρουσίαζε αναπνευστικά προβλήματα με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή.

Από τη πυρκαγιά όλο το διαμέρισμα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ενώ ύστερα από εξετάσεις της Πυροσβεστικής και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ακτινοβολία ηλεκτρικής θερμάστρας πάνω σε κρεβάτι.

Πηγή: ΚΥΠΕ